12 січня 2024

Як ANT-Logistics завершив рік та яке довгоочікуване оновлення готує у 2024

Як ANT-Logistics завершив рік та яке довгоочікуване оновлення готує у 2024

2697

Український ритейл та дистрибуція працюють та розвиваються, незважаючи на виклики воєнного часу. В цьому їм невпинно допомагають системи автоматизації логістики, зокрема відомий український TMS-сервіс ANT-Logistics. Про те, що нового запропонував сервіс своїм користувачам та як планує допомагати клієнтам виконувати вимоги законодавства щодо фіскалізації розрахунків при використанні РРО/ПРРО, ми поговорили з директором з продажів ANT-Logistics Олексієм Приймаком.

– Олексію, розкажіть, як пройшов 2023 для вашої компанії.

– Минулий рік був дуже важливим та продуктивним для нас. По-перше, ми збільшили швидкість розрахунків до 18 хвилин для 2500 тисяч точок, що втричі швидше за показники минулого року. По-друге, ми почали змінювати дизайн сервісу. Цей процес ще незавершений, тому що модернізувати весь інтерфейс за один день – це значить одразу отримати користувацький колапс, коли логісти зайдуть на сервіс і не зможуть швидко розібратися у великому оновленні. Отож ми прийняли рішення виконувати редизайн поетапно, тобто невеличкими  блоками. Таким чином, клієнт поступово звикає до нового інтерфейсу та не має проблем з користуванням сервісом.

– ANT-Logistics позиціонується як клієнтоорієнтований логістичний сервіс, що завжди рухається назустріч потребам своїх користувачів. Які ще оновлення ви запропонували своїм клієнтам у минулому році?

– Звичайно, ми традиційно приділили багато уваги оновленням функціоналу сервісу. Це і новий API 2.0, і додаткові функції у мобільному застосунку, і можливість встановлювати перерву в роботі автомобілів. Також ми значно розширили інструмент Контроль доставки. Раніше логісти могли встановлювати необхідні індивідуальні параметри, за якими сервіс відстежуватиме будь-які відхилення автомобілів від заданого маршруту: заїзди, несанкціоновані зупинки, збільшення або зменшення часу руху. Сервіс у режимі онлайн виявляв такі відхилення та повідомляв про них. Тепер ми доповнили функціонал новими можливостями – в результаті можна контролювати максимальну швидкість автомобілів, отримувати повідомлення про невиконане водієм завдання.

– А тепер про майбутнє. Які плани ANT-Logistics на 2024 рік?

– На цей рік у нас заплановано кілька важливих ініціатив. Я радий повідомити, що довгоочікуваний функціонал, який так просили наші клієнти, вже знаходиться  на етапі впровадження у перших користувачів. Йдеться про інтеграцію з компанією Defin, що забезпечує сумісність з кількома платіжними рішеннями. Однією з ключових технологій, яку ми впроваджуємо, буде Tap To Phone. Це значить, що наші клієнти зможуть приймати оплату за товари чи послуги за допомогою мобільного телефону, використовуючи технологію NFC.

Пояснення ред. NFC (Near Field Communication) – це технологія бездротового зв’язку, яка дозволяє обмінюватися даними між пристроями на малих відстанях. Технологія має високу швидкість з’єднання пристроїв.

– Звучить чудово. Що це планується у цьому напрямку?

– Також ми пропонуємо рішення з оплати через QR-коди. Клієнтам буде зручно відсканувати QR-код, щоб швидко та безпечно здійснити оплату за допомогою Google Pay або Apple Pay у своєму телефоні.

– А як щодо фіскалізації платежів?

– Це дійсно важливий аспект, адже держава вимагає від підприємців видавати покупцеві фіскальний чек. Ми прагнемо забезпечити своїм клієнтам максимальну зручність, тож новий функціонал дозволить генерувати фіскальні чеки для будь-якого способу оплати: готівка, через QR-код, методом Tap To Phone. Це значно спростить процес для бізнесу та забезпечить відповідність вимогам законодавства. На даний момент є можливість підключення ПРРО Defin, Вчасно або власного ПРРО клієнта (якщо фіскалізація відбувається при формуванні замовлення в магазині).

– Дякуємо, Олексію, за цікаву розмову та розкриття майбутніх планів ANT-Logistics. Бажаємо успіхів у реалізації цих ініціатив!

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*