26 квітня 2024

Власник TikTok розглядає варіанти продажу програми у США

Власник TikTok розглядає варіанти продажу програми у США
372

Китайська ByteDance, що володіє сервісом вертикальних відео TikTok, вивчає варіанти продажу контрольного пакету акцій соцмережі у Сполучених Штатах компаніям не зі сфери технологій та без рекомендаційних алгоритмів роликів. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Information.

Напередодні президент США Джо Байден підписав окремий законопроект, який забороняє TikTok у США, якщо ByteDance не продасть американський бізнес на території країни протягом наступних 270 днів.

Американська влада пояснює необхідність заборони сервісу тим, що він «контролюється іноземними противниками» країни, а також неможливістю гарантувати безпеку персональних даних громадян США, які використовують цю соцмережу.

У березні The Wall Street Journal писала, що китайська влада сигналізувала ByteDance, що примусовий продаж TikTok небажаний. За інформацією газети, кращим варіантом Пекін вважає заборону соцмережі в США.

Пізніше WSJ повідомила, що ByteDance може розпочати судовий розгляд із американським урядом. Під час процесу суд має оцінити цілі влади з правами TikTok та його користувачів, передбаченими першою поправкою Конституції США про свободу слова.

Читайте також: TikTok запустив категорію Preowned Luxury у Великій Британії та США

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також