17 квітня 2024

Varus долучається до ініціативи "Зроблено в Україні"

Varus долучається до ініціативи "Зроблено в Україні"
500

Мережа Varus приєднується до економічної платформи Міністерства Економіки України "Зроблено в Україні". Це комплексна платформа для взаємодії між споживачами та українськими виробниками. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Всеукраїнська економічна платформа “Зроблено в Україні” має на меті стати майданчиком прямого діалогу держави та бізнесу. Так, українські виробники, які долучилися до ініціативи, будуть маркувати продукцію позначкою «Зроблено в Україні». Це дозволить покупцям магазинів швидше знайти українські  товари.

Як відрізнити український товар з-поміж інших? Звертайте увагу на виробника, а також на товари із штрихкодом, який починається з «482».

«Ми завжди підтримуємо українських виробників, тому Varus долучився до цієї важливої ініціативи. Запрошуємо всіх наших клієнтів звертати увагу на маркування та купувати українське”, — коментує Анна Луганська, директорка з маркетингу мережі Varus.

Щоденні покупки — це особистий вибір, проте кожна витрачена гривня може мати важливі наслідки. В середньому 40% від вартості товару, виробленого в нашій країні, повертається українцям. Тому коли купуєш українське — всі в плюсі.

Читайте також: Знижка до -7% на продукти для власників карток Visa на VARUS.UA 

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також