26 квітня 2024

Квартальний чистий прибуток Colgate-Palmolive зріс у 1,8 раза

Квартальний чистий прибуток Colgate-Palmolive зріс у 1,8 раза
422

У першому кварталі цього року чистий прибуток американського виробника засобів гігієни Colgate-Palmolive Co. збільшився в 1,8 раза, при цьому виручка перевищила очікування експертів, як і скоригований прибуток, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Retail.

Згідно зі звітом компанії, у січні-березні чистий прибуток компанії склав $683 млн, або 83 центи з розрахунку на акцію, порівняно з $372 млн, або 45 центами на акцію, отриманими за аналогічний період роком раніше. Скоригований прибуток склав 86 центів на акцію, збільшившись на 18%, за середнього прогнозу аналітиків, опитаних FactSet, на рівні 81 цента. Квартальний виторг збільшився на 6,2%, до $5,07 млрд. Аналітики оцінювали його в $4,96 млрд.

У Північній Америці продажі компанії збільшилися минулого кварталу на 4%, в Латинській Америці - на 16,5%, в Європі - на 9,5%. Тим часом в Африці та Євразії продаж скоротився на 4,5%, в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні — на 1,5%.

Виторг підрозділу Hill's, який виробляє корми для тварин, підвищився на 3,9%. На цей підрозділ припадає 22% сукупного виторгу компанії.

Компанія також підвищила річний прогноз зростання виручки до 2-5% з 1-4%. Зростання чистого прибутку з розрахунку на акцію, як і раніше, очікується на рівні не менше 10%, скоригованого — 4–9% (mid to high-single-digit).

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також