06 липня 2023

Комплексне рішення для логістів від EDIN та Consolid

Комплексне рішення для логістів від EDIN та Consolid

2383

Спільне рішення  EDIN та Consolid створює ефект синергії, дозволяючи бізнесу ефективно та раціонально вирішити весь комплекс питань, пов'язаних із впровадженням електронних товарно-транспортних накладних з мінімальними витратами ресурсів і низкою додаткових переваг.

Сервіс EDIN-е-ТТН відкриває перед компаніями широкі можливості для прискорення обліку товарів, зменшення витрат на обмін документами та уникнення помилок при коригуванні документації. Завдяки цьому сервісу, бізнес може забезпечити швидке закриття поставки і отримання оплати за товари, а також зменшити витрати на папір, доставку, зберігання та обробку. Переваги EDIN-е-ТТН необхідні для підтримки конкурентоспроможності та успішної роботи в умовах сучасного логістичного середовища. 

У свою чергу, Consolid забезпечує ефективну співпрацю між вантажовідправниками, що сприяє максимальному використанню транспортних ресурсів та оптимізації логістичних процесів. Ця платформа дозволяє компаніям ефективно співпрацювати, координувати доставку товарів та використовувати наявний транспортний потенціал в найбільш оптимальний спосіб. Завдяки такій співпраці, компанії можуть значно знизити витрати на логістику та покращити процес доставки товарів, забезпечуючи ефективне використання ресурсів та оптимальний маршрут перевезення. 

З урахуванням того, що незабаром е-ТТН стануть обов'язковими, компаніям радять розглянути можливість запуску проєкту EDIN та Consolid заздалегідь. Це допоможе підготуватися до змін, розв'язати проблеми, пов'язані з навчанням, інфраструктурою та процесами, а також забезпечить більш плавний перехід до нової системи електронних товарно-транспортних накладних.

8-9 червня відбулася наймасштабніша логістична подія року - Всеукраїнська виставка "День Логіста". Ця подія зібрала провідних учасників логістичного ринку, серед яких були представлені такі компанії, як EDIN і Consolid. На виставці Евген Тромбола, директор департаменту продуктів EDIN, та Юрій Свірський, CEO SK Group EU та Директор з Логістики КФ "Ярич", представили спільний проєкт - Комплексне рішення для логістів від EDIN та Consolid.

 

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*