23 лютого 2024

Сервіс бронювання поромів Myizibooking — простий і економний спосіб для масштабування логістичного бізнесу

Сервіс бронювання поромів Myizibooking — простий і економний спосіб для масштабування логістичного бізнесу

2965

У розмові з TradeMaster.UA Михайло Михайлочко, власник сервісу Myizibooking, розповів про напрямок поромних перевезень, його переваги для перевізників, і як швидко та ефективно застосувати їх у логістичній діяльності.

— Розкажіть про вашу компанію та її основну діяльність?

— Сервіс Myizibooking призначений для бронювання поромів для міжнародних вантажних перевізників. Сама ідея виникнення такого інструменту не нова, але для українського споживача послуг це виявилось досить актуальним.

У сучасних реаліях надскладних умов та конкуренції між перевізниками все частіше потрібно прокладати нові логістичні шляхи, будувати нові ланцюжки перевезень та транзитів, тому за останні два роки ми спостерігаємо не лише появу нових перевізників, але й відкриття нових ринків — від продавця до отримувача. Перевізники адаптуються до вимог часу, саме тому в інформаційному полі з’явилися пороми, відкриваються нові горизонти для співпраці.

Мій шлях у логістиці розпочався понад сім років тому з посади логіста в міжнародного перевізника. У цій якості я проїздив з водіями від Казахстану до Великої Британії та від Швеції до Сицилії, виконував без винятку всі обов’язки, пов’язані з перевезеннями — пошук нових завантажень, ведення старих, оформлення документів від заявки і до договорів, коли логіст виступає фактично ще й в ролі юриста та бухгалтера…

За рік роботи сервісу Myizibooking його послугами скористалося понад 40 клієнтів. Наш девіз — Simple Solutions (прості рішення). І ми дійсно спрощуємо роботу перевізника, взявши на себе питання поромів — клієнт отримує якісний і швидкий сервіс, а також зручний документальний супровід та оплату в національній валюті й не має зайвого клопоту.

— Які послуги ви ще надаєте? Кому максимально вигідно буде ними користуватися і чому?

— Зазвичай, окрім безпосереднього бронювання поромів, ми допомагаємо перевізнику всіма нашими знаннями та зв’язками в логістиці. Інколи це порада який краще маршрут обрати, де дешевший пором, в кого з операторів за ту саму вартість водій отримає безкоштовне харчування, чи можна везти АДР вантажі і з якого порту, організація переправи для негабаритного чи специфічного вантажу тощо. Жодний запит нашого клієнта не залишається без відповіді.

— Яка основна місія та мета вашого сервісу?

— На моє переконання, українці — нація трудолюбивих та чесних людей. За короткий проміжок часу мені вдалося попрацювати з клієнтами з Харкова, Дніпра, Одеси, Києва, Житомира, Кропивницького, Івано-Франківщини, Львівщини, Луцька та багатьох інших чудових міст. Весь досвід співпраці показав, що ми — єдина гарна країна з прекрасними людьми, з якими приємно мати справу.

Основна місія — це високий рівень сервісу та надійності, де будь-які складні питання мають вирішення, а всі побажання клієнта враховані.

Метою сервісу є розвиток і самореалізація, налагодження тісних міжнародних зв’язків, дружні та ділові відносини з великою європейською співдружністю країн, частиною якої, на моє переконання, ми станемо вже в найближчому майбутньому.

— В яких країнах ви надаєте послуги?

— Зазвичай це майже всі країни Європи з виходом до моря та острови: Ірландія, Велика Британія, Іспанія, Італія, Франція, Німеччина, Данія, Швеція, Норвегія, Ісландія, Фінляндія, Естонія, Латвія, Литва, Польща, Греція, Марокко, Албанія, Румунія, Грузія, Азербайджан, Казахстан та інші.

— Які транспортні компанії входять у ваше партнерське коло, і як ви встановлюєте з ними співпрацю?

— З огляду на конфіденційність я не можу без згоди цих компаній афішувати нашу співпрацю, але можу назвати, наприклад компанію «Ларді – Транс», інформація про яку є на сторінці нашого сервісу.

Співпраця побудована не лише в середині країни але і за її межами, де ми співпрацюємо з декількома компаніями з різних країн. Ми не зупиняємося на місці і постійно рухаємося далі, оскільки нові контракти — це ширші можливості для споживача послуг та кращі ціни.

Варто зазначити, що вартість перевезення — це питання, яке ми завжди готові обговорювати. Наприклад, якщо клієнт працює в певному напрямку і робить певний об’єм замовлень на місяць, ми готові запропонувати йому ексклюзивну ціну, яка влаштує обидві сторони.

— Як здійснюється процес співпраці з вами та які послуги отримує клієнт?

— Уся співпраця починається з телефонного дзвінка чи листа. Ми обговорюємо з клієнтом його побажання та наші пропозиції. Якщо дійшли згоди, то обмінюємось установчими документами та реквізитами і підписуємо договір згідно вимог чинного законодавства України.

Варто зазначити, що наші послуги з бронювання надаються без вихідних, оскільки ми розуміємо важливість часу в логістиці.

Звісно, ми також надаємо послуги і нерезидентам України — закордонним компаніям і перевізникам.

— У чому саме полягають Simple Solutions сервісу Myizibooking?

— Робота сервісу гарантує зручність і простоту співпраці. Після укладання договору, ми не витрачаємо зайвий час клієнта, тож зрештою від першого і всі наступні замовлення зв’язок з менеджерами компаній відбувається у месенджері Viber, де вони надають за шаблоном короткий запит , а у відповідь отримують номер бронювання (квиток), а також заявку згідно договору, де зазначена дата замовлення, маршрут, номери авто, дата відплиття, тип транспорту та інші деталі, а також рахунок в грн.

Не важко досягти простоти в роботі коли ви використовуєте чіткі алгоритми дій.

— Як ви забезпечуєте безпеку та надійність транзакцій при бронюванні поромних квитків?

— Усі розрахунки за замовленням відбуваються SWIFT переказами, тому вся безпекова частина лежить на плечах банків. Щодо замовлень поромів, сервіс Myizibooking має прямі доступи до різних систем бронювання, відповідно це системи компаній партнерів, тому бронювання відбувається безпосередньо в поставщика послуг напряму.

Якщо все ж таки трапляються форс-мажори, всі проблемні питання швидко вирішуються. У будь-якому випадку клієнт завжди в найкоротші терміни отримує ту послугу, яку замовив.

— Як ви керуєте інформацією про поромні маршрути, тарифи та акції ?

— Для існуючих клієнтів уся інформація — оновлення цін, зміни в розкладах, акції протесту поромних компаній, нові маршрути чи поромні напрямки тощо — розсилається в месенджері, тому наші замовники мають найсвіжіші дані.

— Яка ваша стратегія щодо залучення нових клієнтів та утримання існуючих?

— Інколи я отримую рекомендації від європейських партнерів, іноді наші менеджери першими телефонують компаніям, які виконують міжнародні перевезення. Але зазвичай це — рекомендація самих клієнтів їхнім друзям чи знайомим .

— Які можливості для співпраці з новими транспортними компаніями ви розглядаєте?

— Наш сервіс відкритий без винятку для всіх, хто цього потребує і хто володіє вантажним автомобільним транспортом від 7м (мікроавтобуси) до автопоїздів 18-20 м та більше. Сервіс орієнтований як на малого перевізника, так і на гігантів логістичної справи з автопарками в 100 та більше вантажівок.

Договір, який ми підписуємо, зрозумілий кожному, в ньому викладені чіткі обов’язки сторін, прозорі умови співпраці. Ми запрошуємо до співпраці і експедиторів, і перевізників, і відправників вантажу.

— Які перспектива розвитку сервісу Myizibooking?

— Сервіс розвивається, на даному етапі відбувається внутрішня автоматизація та налаштування, поліпшення СRМ-обліку, оптимізація електронного реєстру всіх рейсів тощо.

У процесі розробки знаходиться Viber-бот, де клієнт зможе отримати стандартні відповіді на питання, та замовити або отримати бронювання .

Офіційно наші послуги надаються з кінця 2022 року, але вже навіть за цей короткий час було підписано нові контракти з європейськими партнерами, що відкрило для всіх клієнтів нові маршрути та кращі ціни. Наприклад, 31 грудня 2023 року клієнт плив з Роттердаму (Нідерланди) до Філікстоу (Велика Британія) за 670 євро, а вже 01 січня 2024 його ціна опустилась до 620 євро за квиток. Тому нам завжди приємно порадувати клієнта гарною ціною.

— Що ви можете сказати бізнесу в Україні загалом?

— Кожен із нас вибудовує нову Україну, порядність і відповідальність вимальовують наше обличчя перед партнерами як в Україні так і за її межами, тому тільки від нас залежить яке воно буде. Бажаю всім гарної роботи та щасливої дороги, всім миру та Слава Україні!

 

ФОП Михайлочко М.М

Сторінка на Ларді - https://lardi-trans.com/log/user/16814067366/

email - myizibooking@gmail.com

+380501980576

Сервіс MYIZIBOOKING

 

 

 

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua

Раздел: Керівнику ЗЕД >

Теги: Myizibooking,

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*