29 березня 2024

Акції Krispy Kreme злетіли на 40% після новини про партнерство з McDonald`s

Акції Krispy Kreme злетіли на 40% після новини про партнерство з McDonald`s
326

Американський виробник пончиків Krispy Kreme у вівторок оголосив, що продаватиме свою продукцію у всіх ресторанах McDonald`s у США. Ця новина призвела до зростання котирувань акцій компанії майже на 40% за підсумками торгового дня. Після закриття торгів акції Krispy Kreme подорожчали ще на 3,4%. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на The Washington Post.

Ціна за акцію $17,35 стала найвищою з січня 2022 року. При цьому акції McDonald's залишилися на колишньому рівні близько $278 за штуку.

У 2022 році Krispy Kreme як експеримент почала продавати пончики в 160 ресторанах McDonald's в штаті Кентуккі. За даними компанії, попит на них «перевершив очікування», тому ухвалено рішення про розширення співпраці.

Шанувальники ласощів зможуть купувати пончики Krispy Kreme у ресторанах McDonald's за межами Кентуккі, починаючи з цього року. До кінця 2026 року продукція компанії буде доступна у всіх закладах-партнерах мережі США.

«Три найпопулярніші пончики Krispy Kreme будуть доставлятися свіжими до ресторанів McDonald's щодня. Їх можна буде придбати окремо або в коробках по шість штук, починаючи зі сніданку і протягом усього дня — поки що вистачить запасів», — йдеться у повідомленні компанії.

Акції Krispy Kreme, що вийшла на біржу в 2021 році, весь цей час котируються нижче за ціну IPO. Компанія завершила 2023 рік із чистим збитком у розмірі $36,6 млн, а її операційний прибуток та маржа впали вдвічі порівняно з 2022 роком.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також