29 березня 2024

Adidas створив кросівки у вигляді взуттєвих коробок

Adidas створив кросівки у вигляді взуттєвих коробок
561

Компанія Adidas завчасно презентувала свої плани на Міжнародний День сміху, представивши модель The Box Shoe. Про це повідомляє TradeMaster.UA.

У додатку Adidas Confirmed з'явилася сторінка товару, який є першими кросівками у вигляді взуттєвих коробок. Синя коробка Adidas перевернута вгору дном, кришкою до землі, і має виріз із клапаном для формування отвору та язичка. Товсті шнурки пришиті до поверхні, що залишилася над стопою, пише Footwearnews.

"Розмиваючи межі між продуктом і упаковкою, ці кросівки Adidas дійсно нестандартні. Прямокутний дизайн запозичений з оригінальної коробки Adidas, створюючи ідеальний силует для експериментального стилю. Кросівки, прикрашені довгими шнурками, - це елемент, який підкреслює будь-який образ", - йдеться в повідомленні.

Залишається незрозумілим, чи Adidas дійсно продаватиме The Box Shoe як частину жарту. У додатку Confirmed є можливість встановити нагадування, як і для інших релізів, але на сторінці товару також написано: "ціна на запит", що може означати, що бренд насправді не планує масового продажу оригінальної моделі.

Читайте також: Adidas зазнала річного збитку вперше за 32 роки

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також