25 квітня 2024

Прибуток виробника іграшок Hasbro за підсумками I кварталу виявився кращим за прогнози ринку

Прибуток виробника іграшок Hasbro за підсумками I кварталу виявився кращим за прогнози ринку
220

Американський виробник іграшок Hasbro Inc. завершив перший квартал 2024 року з чистим прибутком краще за прогнози ринку, скоригований показник і виручка також перевершили очікування, повідомляє TradeMaster.UA.

Згідно з інформацією з прес-релізу компанії, у січні—березні чистий прибуток склав $58,2 млн, або $0,42 у розрахунку на акцію, порівняно зі збитком у $22,1 млн, або $0,16 на акцію, за аналогічний період попереднього року. Скоригований прибуток збільшився до $0,61 з $0,01 на акцію, а виторг зменшився на 24% до $757,3 млн.

Виручка Hasbro у сегменті Entertainment (включає виробництво, розповсюдження та ліцензування відеоконтенту) у першому кварталі впала на 85% (до $28 млн), у сегменті споживчої продукції – на 21% (до $413 млн).

Тим часом доходи підрозділу Wizards of the Coast and Digital Gaming, що спеціалізується на настільних та цифрових іграх (таких як колекційна гра Magic: The Gathering і настільна рольова гра Dungeons & Dragons) зросли на 7% до $316,3 млн.

Аналітики Hasbro, як і раніше, прогнозують, що за підсумками 2024 року виручка в сегменті споживачів впаде на 7–12%, у сфері настільних та цифрових ігор — на 3–5%. Також компанія планує отримати скориговану EBITDA у діапазоні $0,925–1 млрд за прогнозу експертів у $1,05 млрд.

Читайте також: Hasbro проведе свій перший шопінг-стрім

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також